Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Avenida Premium Real Estate Love the magnificent views

Binnenkort in verkoop, schrijf u in

Avenida Premium Real Estate First class location

Binnenkort in verkoop: schrijf u in

Avenida Premium Real Estate Designed for mountainlovers

Binnenkort in verkoop: schrijf u in

Informatie aanvragen

Avenida Premium Second Homes

Na een succesvolle realisatie van 24by AvenidA, Avenida Panorama Suites Kaprun en de Avenida Mountain Lodges in Kaprun en Saalbach, presenteren wij u een nieuw project dat in voorbereiding is in Hinterglemm. Luxe alpine design appartementen op een unieke locatie met vol uitzicht op de skipistes. 100% ontzorgd dankzij een transparant en uniek verhuursysteem. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een investering op topniveau! Onbetaalbaar vakantieplezier is een eersteklas bonus.

Designed for Mountainlovers

Avenida Hinterglemm wordt de nieuwe benchmark in de lokale markt. Om het premium second home label Avenida naar een nog hoger niveau te tillen hanteren we alleen de mooiste en beste materialen. De appartementen en studiosuites beschikken over royale terrassen. De luxe keukens en badkamer(s) worden qua materiaalgebruik zorgvuldig op elkaar afgestemd. Uiteraard wordt alles conform de hoogste standaard geïsoleerd.

Skicircus Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land en maakt deel uit van het district Zell am See. Saalbach-Hinterglemm bestaat uit de dorpen Saalbach en Hinterglemm en telt 3000 inwoners. In de winter is het een zeer geliefde wintersportbestemming met een uitgebreid skigebied. Alles tezamen is er circa 200 km aan pisten en zijn er 55 liften. Er zijn vele après-skimogelijkheden, zoals de VIP-bar en de met 'Europa's Beste Apres Ski' bekroonde GoaßStall. Voor sportieve gasten staan oneindige fiets- en mountainbikeroutes het hele jaar door ter beschikking, eindeloze wandelwegen als ook 2 golfbanen met 18 holes in het nabijgelegen Saalbach , een 18 holes in Saalfelden en 36 holes in Zell am See.

Hotelservices****

De nieuwste ontwikkeling in Hinterglemm krijgt een receptie en een restaurant. De luxe appartementen zijn voorzien van uitgebreide faciliteiten. Een voorzieningenniveau vergelijkbaar met de beste hotels over de gehele wereld. Aan alles is gedacht! Uniek is de prachtige zonligging met panoramisch uitzicht.

Alpin Rentals: Verhuur & beheer

Het beheer en de verhuurexploitatie van de appartementen wordt verzorgd door Alpin Rentals. Alpin Rentals is uitgegroeid tot marktleider in de verhuur van luxe appartementen en chalets, ontstaan vanuit onze eigen wens voor een optimaal verhuurlabel van ons Avenida Premium Real Estate. Alpin Rentals is een betrouwbare en kundige partij wanneer het aankomt op een optimaal beheer & exploitatie van uw bezit. 100% ontzorgd!

Welness op topniveau

Een duidelijke signatuur in de Avenida projecten zijn de eersteklas welness voorzieningen. Er komen relaxruimtes, fitness area, sauna, sanarium allemaal uitkomend op een zeer fraai en groot terras. De ware welness beleving op topniveau.

Investeren in geluk & rendement

Glemm by Avenida biedt een fraaie selectie aan Alpin design appartementen. Naar verwachting zal er een mooi aanbod samengesteld worden variërend in grootte. Van luxe 2 persoonssuites tot 8 persoonsappartementen. De eersteklas exploitatie en verhuur zorgen voor een gezond rendement op uw investering. Alles dankzij een transparant en effectief verhuursysteem. Uw geïnvesteerde vermogen valt buiten de vermogensrendementsheffing in Nederland.

Informatie aanvragen