Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Oostenrijk

het ultieme vier seizoenen vakantieland

KONTOUR VASTGOED opereert en investeert al ruim 10 jaar in Oostenrijk. Ondanks dat vele Nederlanders het kennen van de uitstekende wintersportgebieden is Oostenrijk een echt 4 seizoenen vakantieland met ook in de zomer fantastische faciliteiten voor een fijne vakantie.

Oostenrijk heeft alle ingrediƫnten voor enerzijds vakantieplezier en anderzijds is het een veilige thuishaven om uw vermogen geleidelijk te laten groeien.

Oostenrijk is een land met een bestendig financieel en politiek klimaat. Binnen de EU wordt het gezien als een betrouwbaar land met een kwalitatief sterk bancair systeem.

De Oostenrijkers zijn hartelijk en gastvrij en kunnen uitstekend bouwen. Hier zien we nog het echte vakmanschap met oog voor detail en kwaliteit. Deze strenge eisen zijn zelfs in de wetgeving vastgelegd. Zo kent men bijvoorbeeld een bouwgarantie die oploopt tot 30 jaar na oplevering.

De stabiele vastgoedmarkt wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde regulering van de ontwikkelingen. Op deze wijze is er sprake van een evenwichtige balans tussen vraag een aanbod.

De Oostenrijkse notaris ziet toe op een juridisch rechtsgeldige handeling. Een eventuele hypotheekrente is fiscaal te verrekenen met de verhuurinkomsten. Een Oostenrijkse fiscalist cq. Steuerberater zorgt voor een optimale begeleiding op dit vlak. Een prettige gedachte!

Ten slotte is het goed te weten dat de Nederlandse en Oostenrijkse fiscus een belastingverdrag hebben ter voorkoming van het heffen van dubbele belasting.

Bekijk hier Onze video's

Impressies van ons nieuwste project Stockinggut by AvenidA en het penthouse 309-310

Informatie aanvragen