Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Informatie aanvragen

4 Emotions Luxury Chalets

Op een werkelijk unieke locatie direct aan de golfbaan ontwikkelt Kontour Vastgoed in samenwerking met MAB Architecten 3 hoogwaardige Chalets geschikt voor permanente bewoning.

Unieke locatie

4 Emotions Luxury Chalet in Zell am See Kaprun combineert de luxe standaard met een adembenemende omgeving. Direct gelegen aan de golfbanen van Zell am See-Kaprun met een indrukwekkend uitzicht over de bergpanorama inclusief de Kitzsteinhorn, biedt de chalet een groot comfort en onbeschrijfbare uitzichten.

.

Permanente bewoning

De 4 Emotions Luxury Chalets zijn geschikt voor permanente bewoning. U moet zich als eigenaar inschrijven als ingezetene van Zell am See. Verhuur is niet toegestaan.

In dit stadium heeft u nog wel inspraak op de indeling. In overleg met de architect zijn er wijzigingen mogelijk.

Verkoopprijs

De verkoopprijs van de 4 Emotions Luxury Chalets bedraagt: vanaf € 1.180.000,= incl. MwSt.

Zell am See

Zell am See Kaprun, gelegen in het hart van Oostenrijk, biedt een vakantiebestemming voor het gehele jaar. In geen enkel andere regio in de Alpen vindt men zoveel spectaculaire bezienswaardigheden en alpine attracties zo dicht bij elkaar. 365 Dagen in het jaar biedt de regio afwisselende, familie uitstapjes, diverse ontspannen uitstapjes en culinaire ontdekkingen.

Informatie aanvragen

Download Brochure