Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Stockinggut by Avenida**** Love the magnificent views

Stockinggut by Avenida**** Class location: ski-in & ski-out

Stockinggut by Avenida**** Designed for mountainlovers

Informatie aanvragen

Stockinggut by AvenidA

Stockinggut by AvenidA in Leogang is gereed! Vrijdag 7 december is dit luxe appartementencomplex feestelijk geopend. Luxe alpine design appartementen op een unieke ski-in-ski-out locatie met vol uitzicht op de skipiste en de imposante Leoganger Steinberge. 100% ontzorgd dankzij een transparant en uniek verhuursysteem. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een investering op topniveau! Onbetaalbaar vakantieplezier is een eersteklas bonus.
.
Nog een schitterend penthouse beschikbaar. Daarnaast is er ook nog een leuke suite te koop.

Penthouse 309-310

Vanuit het penthouse heeft u een magnifiek uitzicht op de imposante Leoganger Steinberge. De 2 royale balkons zijn optimaal gericht op de zon. Het penthouse heeft in totaal 4 slaapkamers, 3 badkamers, eigen sauna en een grote living met open haard.
.
Neem snel een kijkje in dit schitterende penthouse: KLIK HIER

Suite 216

In uw eigen 2 persoons design suite met eigen balkon kunt u lekker tot rust komen na een dagje skiën.

Designed for Mountainlovers

Stockinggut by Avenida ist de nieuwe benchmark in de lokale markt. Topniveau op een eersteklas Ski-in Ski-out locatie. Om het premium second home label Avenida naar een nog hoger niveau te tillen hanteren we alleen de mooiste en beste materialen. De appartementen en studiosuites beschikken over royale terrassen. De luxe keukens en badkamer(s) zijn qua materiaalgebruik zorgvuldig op elkaar afgestemd. Uiteraard is alles conform de hoogste standaard geïsoleerd.

Leogang: oase van rust & beleving

Leogang ligt in het hart van de Salzburger bergwereld. Met z’n vele bijzonderheden een ware oase voor rust en beleving. Dat speciale moment om op de top van een berg te staan en uit te kijken over het droomlandschap en de kracht en energie te voelen van de natuur, zijn momenten die je niet snel vergeet. Voor sportieve gasten staan oneindige fiets- en mountainbikeroutes ter beschikking, eindeloze wandelwegen als ook 2 golfbanen met 18 holes in het nabijgelegen Saalbach , een 18 holes in Saalfelden en 36 holes in Zell am See.

Hotelservices**** en welness op topniveau

Stockinggut by Avenida heeft een receptie en een restaurant. De luxe appartementen zijn voorzien van uitgebreide faciliteiten. Een voorzieningenniveau vergelijkbaar met de beste hotels over de gehele wereld. Aan alles is gedacht! Vanuit uw appartement skiet u zo de berg af richting skilift. Uniek is de prachtige zonligging met panoramisch uitzicht op de imposante Leoganger Steinberge en op de skipiste.
.
Een duidelijke signatuur in de Avenida projecten zijn de eersteklas welness voorzieningen. Stockinggut by Avenida wordt voorzien van uitgebreide welness faciliteiten. Er zijn relaxruimtes, fitness area, sauna, sanarium allemaal uitkomend op een zeer fraai en groot terras. De ware welness beleving op topniveau.

Alpin Rentals: Verhuur & beheer

Het beheer en de verhuurexploitatie van de appartementen wordt verzorgd door Alpin Rentals. Alpin Rentals is uitgegroeid tot marktleider in de verhuur van luxe appartementen en chalets, ontstaan vanuit onze eigen wens voor een optimaal verhuurlabel van ons Avenida Premium Real Estate. Alpin Rentals is een betrouwbare en kundige partij wanneer het aankomt op een optimaal beheer & exploitatie van uw bezit. 100% ontzorgd!

Investeren in geluk & rendement

Stockinggut by Avenida biedt een fraaie selectie aan Alpin design appartementen. Het aanbod varieert van fraaie 2 persoons studiosuites tot aan high end 8 persoons Penthouses.
-
Uw geïnvesteerde vermogen valt buiten de vermogensrendementsheffing in Nederland.

Informatie aanvragen

Download Brochure