Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Informatie aanvragen

PRIJZEN

Dit fraaie project in hartje Kaprun is inmiddels verkocht.

DE ARCHITECTUUR

De in hoofdzaak Oostenrijkse architectuur met natuursteen, hout en stucwerk wordt geflankeerd door verticale lichtlijsten die het gebouw 's avonds duidelijk markeren. Het gebouw is zo gesitueerd dat elk appartement een panorama uitzicht biedt op de sneeuwtoppen van de Kitzsteinhorn Gletsjer.

Twenty Four by Avenida speelt optimaal in op de zogenaamde “short-stay” gasten die buiten het seizoen enkele nachten wensen te verblijven om te kunnen flaneren langs de Zellersee of een spannende ski tour willen maken op de gletsjer.

DESIGNED FOR MOUNTAINLOVERS

Alle appartementen zijn zeer luxe afgewerkt. Er wordt naar goed Oostenrijks voorbeeld enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige en eersteklas materialen. Uiteraard beschikken alle appartementen over royale terrassen en een gezellige living. De luxe keukens en (veelal meerdere) badkamers zijn qua materiaalgebruik zorgvuldig op elkaar afgestemd.
Uiteraard is alles conform de hoogste standaard geïsoleerd.

WELLNESS FACILITEITEN EN EIGEN RESTAURANT

In het complex is een ruime wellness met Finse sauna en infrarood sauna. U en uw gasten worden vorstelijk ontvangen in een royale receptie welke wordt bemand door de Alpin Rentals hosts. Om het luxe vakantiegevoel helemaal compleet te maken is het complex voorzien van een eigen restaurant met ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet en waar u ’s avonds heerlijk kunt dineren.

UNIEKE LOCATIE

Twenty Four by Avenida is gelegen in het gezellige Centrum van Kaprun. Het complex heeft een parkeergarage. Door de unieke ligging zult u uw auto in principe niet nodig hebben tijdens uw vakantie. De auto’s van Alpin Rentals Transportation brengen u in een paar minuten naar het skigebied van uw keuze.

Rondom uw appartement treft u een keur van gezellige restaurants en terrasjes aan. Het grote voordeel van Kaprun is dat u absolute sneeuwgarantie heeft doordat u vrijwel het hele jaar kunt skiën op de Kitzsteinhorn (3029m). In de directe omgeving kunt u skiën op de Maiskögel en in 10 minuten bent u in Zell am See, in 20 minuten in het topskigebied van Saalbach Hinterglemm of de Kitzbüheler Alpen.

VERHUUR EN BEHEER

Het beheer en de verhuurexploitatie van de appartementen wordt verzorgd door Alpin Rentals. In korte tijd is Alpin Rentals uitgegroeid tot marktleider in de verhuur van luxe appartementen en chalets, ontstaan vanuit onze eigen wens voor een optimaal verhuurlabel van ons Avenida Premium Real Estate. Alpin Rentals is een betrouwbare en kundige partij wanneer het aankomt op een optimale exploitatie van uw bezit.

Informatie aanvragen